Matiga muffins
![Matiga muffins](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_70940/cf_259/matiga_muffins.jpg)
Mumsiga muffins som passar när det är utflyktsdags. Fetaosten gör muffinsen härligt matiga och tranbären ger en syrlig twist. Grahamsmjöl och bara lite olja i degen gör matmuffinsen riktigt nyttiga.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2013
![Matiga muffins](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_70940/cf_259/matiga_muffins.jpg)
Ingredienser
12 st
2 ägg
3 msk olivolja
2 1/2 dl matyoghurt
3 dl vetemjöl
1 1/2 dl grahamsmjöl
1 1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
1 dl tranbär
100 g fetaost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Väldigt stabbig konsistens, jag gör med mindre mjöl nästa gång.
Rebecca
2022-06-26