Matjessill med gurksås
Matjessill med en utsökt sås av gurka, yoghurt, crème fraiche, gräslök och dill. Detta fräscha och goda recept på sillfiléer med gurksås är lättlagat och såsen kan du med fördel tillaga dagen innan måltiden ska serveras.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Ingredienser
4 portioner
1 gurka (à ca 500 g)
2 dl crème fraiche
1 dl naturell yoghurt
3 msk finhackad gräslök
2 msk finskuren dill
400 g hela matjessillfiléer
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och yoghurt mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
okej åter kommer när jag har provat
Jill
2014-06-13