Matjessill med senapskräm och rödlök

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Matjessill med senapskräm och rödlök

Servera den silkeslena matjessillen med en röra av hårdkokt ägg, lök, gräslök, senap och crème fraiche. Garnera med dill och skivad lök. En favoriträtt med klassiska smaker på sillbordet.

Matjessill med senapskräm och rödlök

Ingredienser

4 portioner
1   burk hela matjessillfiléer (à 570 g)
2   ägg
1   rödlök
1   kruka gräslök
1 dl  crème fraiche
1 msk  dijonsenap

Garnering

dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Smaskens

Arne

2020-06-15

Näringsvärde per portion

Energi1003 KJ / 240 kCal
Fett18.8 g
Kolhydrater7.1 g
Protein10.8 g

Testa liknande recept

Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sill Aurora
Betyg 1.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carlssons delight
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill, kavringssmul och brynt smörkräm
Betyg 4.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomatsill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga