Matvetesallad med aprikoser och getost
Har du testat matvete? Inte? Då är det dags att laga denna fantastiska matvetesallad med aprikoser och getost, den är formidabel! Enkel att göra och smakar förträffligt.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
4 portioner
1 påse rucola (à 70 g)
1 burk matvete (à 400 g)
1 burk inlagda aprikoser (à 400 g)
100 g getost av chèvretyp
1 påse valnötter (à ca 50 g)
1 msk olivolja (gärna med citronsmak)
flingsalt
svartpeppar
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris eller bönor.
Gör laktosfri: välj annan ost lagrad mer än 3 mån eller laktosfri salladsost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer