Melongazpacho

Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
1
Melongazpacho

Prova en annorlunda typ av gazpacho! Melongazpacho med mynta, chili, lime och salladslök är allt på samma gång: svalkande, fruktigt, syrligt och hett. Perfekt som kallt och fräscht tillbehör till buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Melongazpacho

Ingredienser

8 portioner
ca 2 kg  kall melon, t ex cantaloupemelon
1/2 - 1   röd chilifrukt
2 msk  färskpressad limejuice
1 dl  myntablad
2 krm  salt
1   finskuren salladslök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Nja, det här var ingen hit.

Catarina

2023-08-22

Näringsvärde per portion

Energi402 KJ / 97 kCal
Fett0 g
Salt0.41 g
Kolhydrater21 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Grillad melon med burrata och lufttorkad skinka
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kick-start
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Slush med sötmelon, druvor och hallon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Melony melonsmoothie
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Helgskinka med melonsallad och feta
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga