Mexikansk fiskgryta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Mexikansk fiskgryta

Denna heta mexikansk fiskgryta tillagar du snabbt och enkelt av röd chili, torskfilé, lök och selleristjälkar. Servera fisken med bröd och en grönsallad.

Mexikansk fiskgryta

Ingredienser

4 portioner
1   röd chili (t ex spansk peppar)
1   gul lök
4   selleristjälkar
1 msk  olja
3 dl  långkornigt ris
1/2 dl  tomatpuré
1 msk  brun farin
6 dl  vatten
1 tsk  salt
400 g  torskfilé, sej eller hoki (färsk eller djupfryst)
2 msk  pressad saft (eller lime)
1 dl  strimlad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostat tortillabröd med kålceviche
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk tomatsalsa
Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Quesadillas med italiensk fyllning
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mexikansk kålsallad
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med mexikansk paprikasås
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salladswraps
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga