Minicheesecakes

Minicheesecakes är förtjusande som dessert. I små glas varvas en smulig kexblandning med en fluffig glassmet och mjuk jordgubbskompott. Ett lager choklad gömmer sig också i den här dessertdrömmen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Ingredienser
10 portioner
10 digestivekex
25 g smör
2 citroner
1/2 l vaniljglass
500 g färskost
2 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
100 g mörk choklad
jordgubbskompott (se länk under steg 6)
citronmeliss och citronskal till servering
Gör så här
00:40:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag testade att blanda i hackade Pollygodisar och frysta hallon i smesten och struntade i kompotten till. En underbar komination :-)
Madelen
2007-10-04Jag läste inte receptet ordentligt och blandade philidelphiaosten och glassen direkt utan florsockret, men det blev jättegott ändå
Louise
2007-05-20