Minipetitchouer

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Minipetitchouer

Smaskiga och tilltalande minipetitchouer. Himmelskt goda, med överraskande fyllningar i de små petitchouerna. Crème fraiche med färgrik ishavsrom och luxuös kalkonmousse med madeira. Perfekt ädeloströra med kvarg och gröna vindruvor.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Minipetitchouer

Ingredienser

40 portioner
50 g  smör eller margarin
2 dl  vatten
2 dl  vetemjöl
3   medelstora ägg

Romröra

2 dl  crème fraiche
1   burk ishavsrom (à 50 g)
1 msk  finhackad gräslök
gräslök till garnering

Kalkonmousse

100 g  kalkon- eller kycklingpastej (finns i färdig ask)
2 msk  vispgrädde
2 msk  madeira
oliver till garnering

Ädeloströra

2 msk  grönmögelost
1 dl  gräddfil
1 dl  kvarg
vindruvor till garnering

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Varje fyllning räcker till ca 20 st. Välj 2 fyllningar eller minska mängden om du vill göra alla 3.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotselleri- och ädelostsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blue cheese-dressing
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tre goda röror till skinksmörgåsen
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga