Minipizzor med gorgonzolakräm
![Minipizzor med gorgonzolakräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40864/cf_259/minipizzor_med_gorgonzolakram.jpg)
Förtjusande minipizzor fulla med härliga smaker från Italien. Ljuvlig kräm med gorgonzolaost, rucolasallad och parmaskinka pryder dessa små mästerverk. Toppa med finskuren rödlök.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002
![Minipizzor med gorgonzolakräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40864/cf_259/minipizzor_med_gorgonzolakram.jpg)
Ingredienser
16 stycken
1 paket pizzamix (à 500 g)
1 1/2 dl crème fraiche
150 g gorgonzolaost
3 dl rucolasallad
150 g parmaskinka i skivor
1/2 rödlök
För alla
Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer