Minisalsiccia med granatäpplesallad
Grilla smakrika små salsicciakorvar och servera med en fräsch granatäpplesallad, en perfekt sommarmiddag! De saftiga korvarna har smak av fänkål och passar perfekt att steka eller lägga på grillen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
Ingredienser
4 portioner
Majonnäs
1 1/2 dl majonnäs
1 msk ras el hanout (kryddblandning)
Granatäpplesallad
1 silverlök
1 1/2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 apelsin
1 kruka persilja
2 krm salt
1 krm peppar
1 granatäpple (1 äpple motsvarar ca 1 dl kärnor)
Grillat
150 g haricots verts (bönor)
2 spetspaprikor
2 hjärtsalladshuvuden
3 förp mini salsiccia (à 180 g)
Till servering
pärlcouscous
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4350 KJ / 1040 kCal
Fett62 g
Salt4.6 g
Kolhydrater75 g
Protein42 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer