Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
0
Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Snabblagad rätt där mör minutbiff serveras med söta rödbetor i en fin smakkombination. Biffen blir klar på ett par minuter, grilla den gärna i grillpanna så får den vackra ränder. Njut av köttet och betorna tillsammans med ris, crème fraiche och rostade solrosfrön.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016

Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
500 g  förkokta rödbetor
1/2 msk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
2 tsk  dijonsenap
salt och peppar
1/2 dl  solrosfrön
1 tsk  olivolja
1/2   cosmopolitansallad
2 dl  crème fraiche
ca 550 g  minutbiff

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2914 KJ / 696 kCal
Fett29.9 g
Salt2.06 g
Kolhydrater61.5 g
Protein42.5 g

Testa liknande recept

Minutbiff med rostad pumpa och tzatziki
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med gurkyoghurt och bakad tomat
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med karamelliserad lök och rosmarin
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med rostad potatis och gurkröra
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med bakade potatisskivor och tzatziki
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med rödbets- och mâchesallad
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga