Minutbiff med solroskärnor och rödbetor
Snabblagad rätt där mör minutbiff serveras med söta rödbetor i en fin smakkombination. Biffen blir klar på ett par minuter, grilla den gärna i grillpanna så får den vackra ränder. Njut av köttet och betorna tillsammans med ris, crème fraiche och rostade solrosfrön.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
500 g förkokta rödbetor
1/2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
salt och peppar
1/2 dl solrosfrön
1 tsk olivolja
1/2 cosmopolitansallad
2 dl crème fraiche
ca 550 g minutbiff
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2914 KJ / 696 kCal
Fett29.9 g
Salt2.06 g
Kolhydrater61.5 g
Protein42.5 g
Kommentarer