Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Salt och krämig sardellmajonnäs piffar till de klassiska ägghalvorna. Svarta sesamfrön ger god crunch och snygg färgkontrast. Toppa med gräslök, persilja och krasse.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter

Ingredienser

10 bufféportioner
5 ägg
1 dl majonnäs
1 msk sardellcrème
1 tsk färskpressad citronjuice
2 msk finskuren gräslök
2 msk finhackad persilja
1/2 ask smörgåskrasse
1 krm svartpeppar
svarta sesamfrön (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi522 KJ / 125 kCal
Fett12 g
Salt0.51 g
Kolhydrater1 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Deviled eggs med sardeller och räkor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom
Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Flarn med sardeller och sparris
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caesarägg med räkor
Betyg 2.8 av 5.99 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rädisor med wasabimajonnäs och gari
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paj med fetaost, zucchini och tapenade
Betyg 3.1 av 5.200 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad