Muggkaka med vanilj och mandel

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Muggkaka med vanilj och mandel

Busenkel glutenfri muggkaka som du bakar på proteinmilkshake och mandelmjöl. Bara att röra ihop och sen micra i 2 minuter. Servera med rivet äpple och kanel eller frysta blåbär.

Muggkaka med vanilj och mandel

Ingredienser

2 portioner
1 dl  protein milkshake med smak av vanilj
1   ägg
1 1/2 dl  mandelmjöl
1 tsk  smör (till kopparna)

Till servering

1/2 dl  frysta blåbär eller 1/2 rivet äpple och kanel (för 2 port)

För alla

Kontrollera noga innehållet i proteinmilkshaken. Fri från gluten. Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av proteinmilkshake och smör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1370 KJ / 327 kCal
Fett25 g
Salt0.1 g
Kolhydrater9 g
Protein15 g

Testa liknande recept

Proteingröt med banan och blåbär
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Proteinglass med banan
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljpannkakor
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Banankaka utan tillsatt socker
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Microkladdkaka
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Proteinmuffins
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga