Muggkaka med vanilj och mandel
Busenkel glutenfri muggkaka som du bakar på proteinmilkshake och mandelmjöl. Bara att röra ihop och sen micra i 2 minuter. Servera med rivet äpple och kanel eller frysta blåbär.
Ingredienser
2 portioner
1 dl protein milkshake med smak av vanilj
1 ägg
1 1/2 dl mandelmjöl
1 tsk smör (till kopparna)
Till servering
1/2 dl frysta blåbär eller 1/2 rivet äpple och kanel (för 2 port)
För alla
Kontrollera noga innehållet i proteinmilkshaken. Fri från gluten. Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av proteinmilkshake och smör.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1370 KJ / 327 kCal
Fett25 g
Salt0.1 g
Kolhydrater9 g
Protein15 g
Kommentarer