Muscovadosötad äppelchutney

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Muscovadosötad äppelchutney

Prova gärna detta recept på muscovadosötad äppelchutney som bara blir godare av att stå några dagar. Alla ingredienser får puttra ihop en stund. När din mumsiga chutney är klar är äpplena fortfarande fasta. Förvara i kylskåp fram till servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Muscovadosötad äppelchutney

Ingredienser

1 l
700 g  äpplen (gärna Discovery)
2   rödlökar
1 dl  socker
1/2 dl  färskpressad citronjuice
1/2 dl  ljust muscovadosocker
1 dl  äppelcidervinäger
1 tsk  finhackad ingefära
2   lagerblad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Välj riktigt röda äpplen till den här chutneyn, som bara blir godare av att lagas några dagar i förväg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppel- och saffranschutney
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppel- och fikonchutney
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ananaschutney
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ananaschutney med smak av chili
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äppelchutney
Betyg 4.4 av 5.
77 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga