Musselpaella
![Musselpaella](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna supergoda skaldjurspaella kommer du älska! Koka ihop fräst lök, saffran, buljong och musselspad innan du lägger i musslor, fiskbullar, gröna ärter och paprikasallad. Hetta upp din goda musselpaella och servera med syrlig citron och lantbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998
![Musselpaella](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
2 msk olja
1 pkt saffran
1 1/2 fiskbuljongtärning
1 tsk salt
6 dl vatten + musselspad
1 - 1 1/2 burkar musslor (à 225 g)
1 pkt gröna ärtor
3 dl ris
1 burk fiskbullar i buljong (à 375 g)
1 burk paprikasallad
citronklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer