Musslor »samfaina«

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Musslor »samfaina«

Låt blåmusslorna och blandningen av paprika, lök och pinjenötskärnor överraska med ljuvliga smaker! Sherry och dragon ger pinjenötskärnorna en extra kick. Musslor samfaina passar som en delikat aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Musslor »samfaina«

Ingredienser

12 st
12   stora blåmusslor (eller green shell-)
1   röd paprika
1   gul lök
1/2 msk  olivolja
2 msk  pinjenötskärnor
1 1/2 msk  sherry eller champagnevinäger
1/2 msk  plockade dragonblad
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi170 KJ / 40 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Musselgryta med sötpotatis och kokosgrädde
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spaghetti i paket med musslor och räkor
Betyg 5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig skaldjurspasta
Betyg 3.9 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salade fruits de mer
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Musslor och potatissallad med parmesandressing
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga