Naanbröd med raita-dipp

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Naanbröd med raita-dipp

Här kan du imponera på matgästerna genom att fixa eget naanbröd direkt i stekpannan. Smaksätt gärna brödet med tipsen nedan och servera med en svalkande raita.

Naanbröd med raita-dipp

Ingredienser

4-6 portioner
1   förp naanbröd deg (à 400 g)
vetemjöl (för utbakning)
50 g  smör

Raita

1   gurka
1 msk  hackad mynta
2 dl  matlagningsyoghurt
salt
peppar

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Toppa gärna bröden efter att du penslat med smör med några av dessa smaksättare: riven vitlök, havssalt, hackad persilja eller sesamfrön.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mynta- och tzatsikisås
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indiska köttbullar med mandel och blomkålsyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling tikka masala med ärt- och spetskålssallad
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gurkraita
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad hälleflundra med gurk- och myntayoghurt
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med hälleflundra och bläckfisk
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga