Nektarin och hallon i glas med råkräm
![Nektarin och hallon i glas med råkräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_227583/cf_259/nektarin_och_hallon_i_glas_med_rakram.jpg)
Somrig efterrätt med smaker från ett av de somrigaste bären nämligen hallon. Den lena råkrämen med vaniljsmak matchas fint fram i kombination med nektariner och det lilla extra krispet står havreflarnen för.
![Nektarin och hallon i glas med råkräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_227583/cf_259/nektarin_och_hallon_i_glas_med_rakram.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Råkräm
3 äggulor
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
2 nektariner
1 förp färska hallon (à 125 g)
8 havreflarn
1 kruka mynta eller citronmeliss
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2357 KJ / 563 kCal
Fett40 g
Salt0.5 g
Kolhydrater43 g
Protein7 g
Kommentarer