Nektarinkräm med tranbär och smal pannacotta

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
0
Nektarinkräm med tranbär och smal pannacotta

Lyxig dessert som imponerar på både gäster och familj! Krämen med nektarin och tranbär smälter samman med den krämiga pannacottan helt otroligt. Efterrätten serveras väl kyld för bästa smak!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Nektarinkräm med tranbär och smal pannacotta

Ingredienser

4 portioner
4   nektariner
1 dl  tranbärsjuice
1 1/2   gelatinblad
fruktos eller socker vid behov

Till Panna Cottan

2   gelatinblad
2 dl  vispgrädde (kan bytas mot smalare grädde)
1 tsk  vaniljsocker
1 msk  honung
3 dl  honungsyoghurt eller vanlig lättyoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddyoghurtpannacotta
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärspannacotta
Betyg 4.3 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott
Betyg 3 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig yoghurtpannacotta med hallon
Betyg 3.2 av 5.
145 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nutellapannacotta
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtpannacotta med citrussallad
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga