Norrländsk duo1 – grillad räkrulle med ärtstomp, prästost och sparris

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
0
Norrländsk duo1 – grillad räkrulle med ärtstomp, prästost och sparris

En räkrulle kan väl sällan slå fel? Särskilt inte den här, som fylls med dillsmakande ärtstomp, prästost och saltstekt sparris – sedan grillas den i en smörgåsgrill. För god för att inte testa!

Norrländsk duo1 – grillad räkrulle med ärtstomp, prästost och sparris

Ingredienser

4 portioner
2 dl  gröna ärtor
12   gröna sparrisar
salt och svartpeppar
1   förp handskalade räkor i lake
1   kruka dill
1 msk  olivolja
1/2 tsk  vitvinsvinäger
2   mjuka korntunnbröd
8   skivor lagrad prästost

För alla

Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1244 KJ / 298 kCal
Fett11 g
Salt0.65 g
Kolhydrater21 g
Protein28 g

Testa liknande recept

Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap med halloumisallad
Betyg 3.1 av 5.
151 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ost- och kräftrulle med dill och gurka
Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soppa på gröna ärtor med avokadorulle
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crêpes med sparris och prästost
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga