Nougattoast med kvarg, hallon och persikosås
![Nougattoast med kvarg, hallon och persikosås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_149450/cf_259/nougattoast_med_kvarg__hallon_och_persikosas.jpg)
Efterrättsmackor är en ny favorit! Basen i denna är en nygräddad toast fylld med nougat, och till det en skål med vaniljkvarg, hallon och krämig persikosås.
![Nougattoast med kvarg, hallon och persikosås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_149450/cf_259/nougattoast_med_kvarg__hallon_och_persikosas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g nougat
8 skivor formfranska
1/2 förp konserverade persikohalvor (à 820 g)
250 g vaniljkvarg
125 g färska hallon
citronmeliss (till garnering)
För alla
Läs innehållsförteckningen på nougaten noggrant, kan innehålla ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2502 KJ / 597 kCal
Fett24 g
Salt0.5 g
Kolhydrater82 g
Protein11 g
Kommentarer