Nudlar med ingefärsfisk
![Nudlar med ingefärsfisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14045/cf_259/nudlar_med_ingefarsfisk.jpg)
Nudlar med ingefärsfisk, en härlig middag där du serverar de nykokta nudlarna med fiskfilé i krämig sås på matlagningsgrädde och ingefära. Fisken får ett skönt sting av ingefäran och nudlarna tar upp alla smaker från den lena såsen.
![Nudlar med ingefärsfisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14045/cf_259/nudlar_med_ingefarsfisk.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g äggnudlar
600 g torskfilé, sej eller hoki
2 knippor salladslök
1 msk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 tsk salt
1 krm peppar
1 1/2 msk färskriven ingefära
För alla
Äggnudlarna kan ersättas av glasnudlar om du inte tål gluten.
Byt ut matlagningsgrädden mot havre- eller sojabaserad gräddprodukt om du inte tål mjölkprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2124 KJ / 506 kCal
Fett0 g
Kommentarer