Oliv- och bönsallad
Med en burk eller tetra blandade bönor i basskafferiet kommer du långt. Ta fram och använd i en medelhavssmakande bön- och olivsallad! Välj riktigt goda kalamataoliver och goda soltorkade tomater för en äkta grekisk touch. Mynta ger fin örtig ton.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016
Ingredienser
6 bufféportioner
1 förp stora blandade bönor (à 400 g)
1 rödlök
50 g soltorkade tomater (i olja)
120 g kalamataoliver
1/2 dl olivolja
1/2 dl hackad mynta
1/2 dl hackad persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi673 KJ / 161 kCal
Fett9 g
Salt0.05 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g
Kommentarer