Oliv- och citrondipp

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Oliv- och citrondipp

Oliv- och citrondipp, en dipp med majonnäs i grunden att använda till exempelvis grönsaker eller grillat. Du blandar den krämiga majonnäsen med gröna oliver, vitlök och citronjuice och kryddar med basilika. Topp!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Oliv- och citrondipp

Ingredienser

undefined
2 dl  majonnäs (se länk under steg 1)
1 1/2 dl  grovhackade gröna citronfyllda oliver
1 tsk  finhackad vitlök
1/2 tsk  färskpressad citronjuice
1 tsk  torkad basilika

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostad vitlöksmajonnäs
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatis- och saffransröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungs- och senapsmajonnäs
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Paprikamajonnäs med chili
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gremolatfylld strömming
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapenade
Betyg 4.6 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga