Oliv- och citrondipp
![Oliv- och citrondipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25314/cf_259/oliv-_och_citrondipp.jpg)
Oliv- och citrondipp, en dipp med majonnäs i grunden att använda till exempelvis grönsaker eller grillat. Du blandar den krämiga majonnäsen med gröna oliver, vitlök och citronjuice och kryddar med basilika. Topp!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010
![Oliv- och citrondipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_25314/cf_259/oliv-_och_citrondipp.jpg)
Ingredienser
undefined
2 dl majonnäs (se länk under steg 1)
1 1/2 dl grovhackade gröna citronfyllda oliver
1 tsk finhackad vitlök
1/2 tsk färskpressad citronjuice
1 tsk torkad basilika
För alla
Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer