Oliv- och salviapizza

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Oliv- och salviapizza

Enkelt och snabbt med färdig pizzadeg och tomatsås. Oliverna ger fin sälta, och mozzarellan gör den härligt krämig. Toppa med färsk salvia vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Oliv- och salviapizza

Ingredienser

2 portioner
1   förp, färsk pizzadeg med tomatsås (à 600 g)
250 g  mozzarella
290 g  urkärnade oliver
150 g  cocktailkapris
1/2 dl  salvia
2 msk  olivolja

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på pizzakitet.
I övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pizzabotten och köp till färdig tomatsås för pizza.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4901 KJ / 1167 kCal
Fett62 g
Salt10.71 g
Kolhydrater109 g
Protein48 g

Testa liknande recept

Dessertpizza med hasselnötskräm
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med pumpakräm och pecorino
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabba pizzabullar
Betyg 4.3 av 5.
330 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatispizza med pecorino och svamp
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza funghi
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga