Oliv- och tomatbröd

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och tomatbröd

Mästerligt hembakt bröd, fyllt av smak från soltorkade tomater, kvarg/kvarg, honung och oliver. Servera ditt bröd till maten eller njut det som ett kvällsmål.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Oliv- och tomatbröd

Ingredienser

2 bröd
50 g jäst
5 dl vatten (37°C)
25 g smör eller margarin (flytande/smält)
1 1/2 tsk salt
2 msk honung
250 g kvarg
8 soltorkade tomater (finhackade)
2 dl fint rågmjöl
13 dl vetemjöl
30 svarta oliver
1 ägg
2 tsk timjan

Gör så här

00:30:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1130 KJ / 390 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Knäckebröd
Betyg 4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gudruns knäckebröd med pumpakärnor
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vridna baguetter
Betyg 4 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grytbröd
Betyg 4.8 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mustbullar
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalljästa frukostbullar
Betyg 3.9 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad