Olivfyllda järpar
![Olivfyllda järpar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16794/cf_259/olivfyllda_jarpar.jpg)
Aptitretande variant på färsrätt. Olivfyllda järpar kanske blir en ny middagsfavorit med sin milda och smakfulla framtoning. Servera med kokt potatis och en grön sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007
![Olivfyllda järpar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16794/cf_259/olivfyllda_jarpar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl finhackad lök
2 msk smör
1 dl ströbröd
2 dl mjölk
500 g blandfärs
1 ägg
2 msk honung
1/2 dl grovhackade oliver
1 tsk salt
1 krm finmalen vitpeppar
smör och olja till stekning
2 1/2 färdigköpt gräddsås
Till servering
kokt potatis till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer