Örtbakade rotfrukter
![Örtbakade rotfrukter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47275/cf_259/ortbakade_rotfrukter.jpg)
Ett riktigt smarrigt recept på örtbakade rotfrukter som passar perfekt att servera som tillbehör till kött och kyckling. Rotfrukter i ugn är enkelt men samtidigt lyxigt och mättande.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003
![Örtbakade rotfrukter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47275/cf_259/ortbakade_rotfrukter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 - 4 palsternackor
500 g primör- eller mandelpotatis
olivolja
blandning av torkade örtkryddor t ex rosmarin, basilika, dragon och oregano
salt
peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer