Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål
![Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16372/cf_259/ortkokt_kalkonbrost_med_ciderkokt_potatis_och_savoykal.jpg)
Ett festligt och roligt recept på kalkon med ciderkokt potatis och savoykål. Kalkon passar utmärkt att servera till exempelvis nyår! Gott, exklusivt och snyggt på tallriken!
![Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16372/cf_259/ortkokt_kalkonbrost_med_ciderkokt_potatis_och_savoykal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 kg sousvide kokt kalkonfilé
1 dl hackade örter t.ex. persilja och basilika
1 dl ströbröd
1/2 dl olivolja
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
1 kg sparrispotatis
250 g savoykål
6 dl cider
1/2 grönsaksbuljongtärning
2 äpplen
salt
peppar
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Läs noga ingrediensförteckningen på grönsaksbuljongen.
Gör så här
Tips
Blanda riven pepparrot i crème fraiche - gott till äpple.
Har du lagat receptet?
Kommentarer