Örtstekta abborrfiléer

Betyg 2.4 av 5.
12 personer har röstat
0
Örtstekta abborrfiléer

Bjud på fisk panerad med färska örter! Innan abborren hamnar i stekpannan panerar du filéerna i ströbröd blandad med örter som till exempel färsk basilika, dill eller timjan.

Örtstekta abborrfiléer

Ingredienser

4 portioner
600 g  abborrfiléer
1 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1   ägg
2 dl  ströbröd
1 dl  örter (t ex basilika, dill, timjan)
1 dl  grädde
1 dl  mjölk

Till stekning:

3 msk  smör eller margarin

Till servering

färskpotatis
lätt kokta sockerärtor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Senaps- och dragonmarinerad abborre
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta abborrfiléer
Betyg 3.1 av 5.
71 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanapé med abborre
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapstekt abborre med syrliga grönsaker
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Abborre med mangowok och sojadressing
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Örtpanerad spättafilé
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga