Ost- och olivfyllda tomater
![Ost- och olivfyllda tomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32373/cf_259/ost-_och_olivfyllda_tomater.jpg)
Saknar du förslag på plockmat till buffén, snacks eller mingelmat? Här är ett recept på körsbärstomater med fyllning av chèvre, ricottaost och oliver som är enkelt men otroligt gott. Krämig ost, söta tomater och oliver med sälta, behövs det mer?
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004
![Ost- och olivfyllda tomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32373/cf_259/ost-_och_olivfyllda_tomater.jpg)
Ingredienser
30 st
30 körsbärstomater (30 tomater motsvarar 2 askar à 250 g)
100 g chèvre (getost)
100 g ricottaost
30 gröna paprikafyllda oliver
Gör så här
Tips
Enklare än det kan verka, speciellt om man har ett litet kuljärn, och spritspåse.
Har du lagat receptet?
Kommentar
God välkomst snack som vi serverade med mosserande vin,. Jag bytte ut ricotta ost till philadelphiaost och det funkade bra.
Malin
2005-06-27