Ostflarn
![Ostflarn](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_171292/cf_259/ostflarn.jpg)
Variera ostbrickan med mera ost, fast i nya former. Dessa krispiga flarn gör du enkelt av riven ost, gärna lagrad prästost. Senapspulver och svartpeppar förhöjer smaken och ger flarnen lite julig karaktär. Servera som ett tilltugg på mingelfesten.
![Ostflarn](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_171292/cf_259/ostflarn.jpg)
Ingredienser
ca 15 flarn
150 g riven lagrad ost
1 krm nymald svartpeppar
2 krm senapspulver
För alla
Fri från gluten, laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2247 KJ / 537 kCal
Fett41 g
Salt1.59 g
Kolhydrater4.5 g
Protein39 g
Kommentar
Kom bara ihåg att osten ska vara utan löpe ifall du vill att rätten ska vara lakto-ovo-vegetariskt!
Ida
2017-12-22