Ostgratinerad chorizo med bönsallad
En lätt och okomplicerad korvrätt med mjuk och fräsch bönsallad. Grilla chorizon i ugnen med krämig grevéost och lök - det gör korven fantastiskt god! Salladen med tomater, paprika och bönor med kryddblandningen är ett friskt inslag till varmrätten.
Ingredienser
4 portioner
4 chorizo
2 lökar
1 msk smör eller margarin
salt och peppar
1 dl riven grevéost
2 burkar kokta bönor (à 400 g)
3 tomater
1 gul paprika
2 msk citronsaft
4 msk olivolja
2 msk hackade örter (t ex persilja, basilika, gräslök)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och uteslut osten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer