Ostpaj med fräst ostronskivling
![Ostpaj med fräst ostronskivling](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13295/cf_259/ostpaj_med_frast_ostronskivling.jpg)
En ostpaj med fräst ostronskivling passar lika bra på buffébordet, som att avnjutas som ensamrätt med en fräsch sallad. Låt din krämiga ostpaj gräddas i ugnen och toppa sedan med mumsiga, nystekta svampar blandade med gräslök just innan servering.
![Ostpaj med fräst ostronskivling](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13295/cf_259/ostpaj_med_frast_ostronskivling.jpg)
Ingredienser
4 portioner
100 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
2 - 2 1/2 msk vatten
Fyllning
1 - 1 1/2 gula lökar
2 msk smör
3 ägg
3 dl gräddmjölk (hälften grädde, hälften mjölk)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 - 2 1/2 dl riven lagrad ost
250 g ostronskivling
1/2 tsk salt
2 msk hackad gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer