Oststuvad risoni med kassler och ärtor
Oststuvad risoni kan man nästan kalla ”snabb-risotto”, en genväg där risoni-pastan hjälper till att få maten snabbt på bordet. Snabbstekt kassler passar utmärkt till. Toppa med söta gröna små ärtor. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2024
Ingredienser
4 portioner
Oststuvad risoni
4 dl risoni
2 dl mjölk
150 g riven ost
salt
peppar
ca 600 g kassler
1 msk smör eller margarin
250 g gröna ärtor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2661 KJ / 636 kCal
Fett18.8 g
Salt8.2 g
Kolhydrater59.3 g
Protein53.7 g
Kommentarer
Lite mjölig konsistens. Blir alldeles för mycket med 4dl risoni. Nja, lagar inte detta mer.
Håkan
2024-09-23Jättegott!!!
Rima
2024-09-22Saknar näringsvärde per portion
Sanna
2024-09-16Hej Sanna! Näringsberäkningen ligger under kommentarerna. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-09-16