Padrones med parmesandipp

Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
0
Padrones med parmesandipp

Tapasfavoriten pimiento de padrón är små gröna paprikor och ett klassiskt inslag i det spanska köket. Här steks paprikorna i olja och serveras med en smakrik dipp gjord på crème fraiche och finriven parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Padrones med parmesandipp

Ingredienser

4 portioner
2 dl  crème fraiche
2 dl  finriven parmesan
1 krm  svartpeppar
200 g  pimiento de padron
1 msk  olja

För alla

Fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1231 KJ / 294 kCal
Fett27 g
Salt0.56 g
Kolhydrater4 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Pimiento de padron med lime och parmesan
Betyg 4 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kokosrostade pimientos de padrón
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade pimientos de padrons med parmesan- och chilimajo
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kotlett med pimiento de padrons och chimichurri
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med rostad potatis och piemento de padrons
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Padrones med alg- och sesamsalt
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga