Pan Con Anchoa

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Pan Con Anchoa

Pan Con Anchoa är en välsmakande rätt med sardeller som kan användas både till förrätt eller mellanmål. Rosta baguetterna lätt och fördela tomatröran med vitlök, kryddor och olivolja tillsammans med fisken på de krispiga bröden.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Pan Con Anchoa

Ingredienser

4 portioner
ca 10 cm tjocka skivor baguette eller utstansade rundlar formbröd
ca 25 g  smör till stekning
1/2   burk krossade tomater
1 - 1   vitlöksklyftor
1/2 krm  salt
1/2 krm  peppar
1 msk  olivolja
1   burk sardeller (à 55 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: byt ut smöret mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pintxos med grönsaker och manchego
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tosta med tomat och serrano
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade oliver
Betyg 2.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gaspacho med spenat och lök-bocadillo
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pan con tomate
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostpintxos med paprikasås och padrones
Betyg 3.2 av 5.
127 personer har röstat
Under 45 min att tillaga