Pane pecorino
![Pane pecorino](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19476/cf_259/pane_pecorino.jpg)
Pane pecorino är ett snabbt och enkelt sätt att förgylla din utflykt. På det färska brödet ringlar du olivolja och fördelar därpå grann rucola och pecorino tillsammans med knapriga valnötter och söt flytande honung.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
![Pane pecorino](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19476/cf_259/pane_pecorino.jpg)
Ingredienser
4 mackor
2 focaccia- eller ciabattabröd
olivolja
2 dl rucola
2 dl riven pecorinoost (eller parmesan)
2 msk flytande honung (akaciahonung)
1 dl grovhackade valnötskärnor
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör mjölkproteinfri: välj lämpligt bröd och byt osten mot tofu eller annat mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: välj lämpligt bröd. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1109, Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer