Panerad torskrygg med sötsyrlig pak choi och inlagd svamp
Tänk fiskpinnar, fast på ett på nytt, fräscht och lite lyxigare sätt! Det asiatiska ströbrödet panko ger torsken en extra krispig panering. Bjud den frasiga fisken med pak choi som får smak av ingefära och sichuanpeppar samt champinjoner i en god inläggning.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015
Ingredienser
Inlagd svamp
Torsk
Sötsyrlig pak choi
För alla
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot t ex glutenfri mix eller pofiber. Byt ut panko mot glutenfritt ströbröd eller riven kokos.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör äggfri: byt ägg mot t ex olja, mjölk eller fil.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
En favoriträtt som vi gjort sedan 2015 och återkommer till. Svampen till är pricken över i. Så gott. Elisabeth
Elisabeth
2024-02-12Text saknas i punkt 5: "Vänd dem i mjöl, uppvispat ägg och sist i panko."
Henrik
2015-01-25