Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
![Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13564/cf_259/panerade_stekta_fiskfiléer_med_kaprisfras.jpg)
Panerade stekta fiskfiléer som toppas med spännande kaprisfräs bestående av rödlök, syrligt äpple, kapris och persilja. Fisken och fräset serverat med potatis är en kombination som är fantastisk.
![Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13564/cf_259/panerade_stekta_fiskfiléer_med_kaprisfras.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g fiskfilé t ex abborre, sik eller gös
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd
3 msk smör eller margarin
Kaprisfräs
1 rödlök
1 äpple
2 msk smör eller margarin
2 msk kapris
2 msk hackad persilja
Till servering
kokt potatis
sockerärtor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer