Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
0
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Panerade stekta fiskfiléer som toppas med spännande kaprisfräs bestående av rödlök, syrligt äpple, kapris och persilja. Fisken och fräset serverat med potatis är en kombination som är fantastisk.

Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs

Ingredienser

4 portioner
500 g  fiskfilé t ex abborre, sik eller gös
1 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1 krm  vitpeppar
1   ägg
1 1/2 dl  ströbröd
3 msk  smör eller margarin

Kaprisfräs

1   rödlök
1   äpple
2 msk  smör eller margarin
2 msk  kapris
2 msk  hackad persilja

Till servering

kokt potatis
sockerärtor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helgrillad fisk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad på halstrad fiskfilé & dressing
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad fiskfilé med kräftröra
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt fisk med syrade grönsaker
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klockargårdens knaperstekta abborre
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga