Pannbiff med lök, bacon och svamp
![Pannbiff med lök, bacon och svamp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164618/cf_259/pannbiff_med_lok__bacon_och_svamp.jpg)
Pannbiff med lök, en vardagsklassiker att njuta av. Här piffar vi upp färdiga pannbiffar med en utsökt löksås med två sorters lök, bacon och champinjoner.
![Pannbiff med lök, bacon och svamp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164618/cf_259/pannbiff_med_lok__bacon_och_svamp.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 rödlökar
125 g champinjoner
2 msk rapsolja
140 g tärnat bacon
1 dl rött matlagningsvin
5 dl vatten
1 1/2 msk kalvfond
2 krm timjan
225 g fryst steklök
1/2 msk majsstärkelse
salt
svartpeppar
780 g stekt pannbiff
1/2 kruka persilja
Till servering
kokt potatis
sallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i fonden och pannbiffarna.
I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer