Pannkakswraps med örtkyckling
![Pannkakswraps med örtkyckling](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En annan lite matigare variant på pannkaka. Du steker kycklingen och blandar den med smakrika kryddor som till exempel basilika eller persilja. Sallad, tomat och den möra kycklingen placerar du sedan i pannkakan och gör till en smidig, utsökt wrap.
![Pannkakswraps med örtkyckling](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Smet
2 ägg
6 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 morötter
1 msk smör eller margarin
Örtkyckling
500 g kycklingfilé
1 msk olja
salt och peppar
1/2 dl strimlade gröna örter t ex timjan, basilika, persilja
1 msk olivolja
1/2 balsamvinäger
Sallad
250 g körsbärstomater
1 påse sallad medelhavsmix
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer