Pannkakswraps med örtkyckling

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Pannkakswraps med örtkyckling

En annan lite matigare variant på pannkaka. Du steker kycklingen och blandar den med smakrika kryddor som till exempel basilika eller persilja. Sallad, tomat och den möra kycklingen placerar du sedan i pannkakan och gör till en smidig, utsökt wrap.

Pannkakswraps med örtkyckling

Ingredienser

4 portioner

Smet

2   ägg
6 dl  mjölk
2 1/2 dl  vetemjöl
1/2 tsk  salt
2   morötter
1 msk  smör eller margarin

Örtkyckling

500 g  kycklingfilé
1 msk  olja
salt och peppar
1/2 dl  strimlade gröna örter t ex timjan, basilika, persilja
1 msk  olivolja
1/2   balsamvinäger

Sallad

250 g  körsbärstomater
1   påse sallad medelhavsmix

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Avokadowraps med kyckling
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med kyckling och morötter
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad "lammflinta"
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiffwrap med hummus och saltgurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga