Paprika- och chilirub
![Paprika- och chilirub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97818/cf_259/paprika-_och_chilirub.jpg)
En rub är en torr kryddblandning som ger mycket smak på direkten. Den här paprika- och chilirubben är en riktig höjdare till fläskkött, gärna tjocka revbensspjäll. Se till att gnida in kryddorna ordentligt i köttet för mesta möjliga smak.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
![Paprika- och chilirub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97818/cf_259/paprika-_och_chilirub.jpg)
Ingredienser
För 1 sats
1 msk rökt paprikapulver
1 msk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
2 tsk malen kanel
1 tsk anchochili i pulverform
1 tsk farinsocker
1/2 msk nymald svartpeppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer