Paprika- och chorizopasta med spenat

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Paprika- och chorizopasta med spenat

En delikat paprikapasta som får extra sting av den färska chorizon. Lök, paprika och korv skivas och steks i en het panna som kryddas med timjan och peppar. Till denna rätt serveras också en krämig mozzarellasallad blandad med spenat och nykokt lumaconi. Välkommen till bords.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2014

Paprika- och chorizopasta med spenat

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
2   röda paprikor
2   förp färsk chorizo (à 270 g)
1 msk  olivolja
1 tsk  timjan
salt och peppar
4   port pasta (lumaconi)
125 g  mozzarella
65 g  babyspenat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3190 KJ / 763 kCal
Fett43 g
Salt4.87 g
Kolhydrater60 g
Protein34 g

Testa liknande recept

Tortillapizza med ajvar relish och chorizo
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizogratäng med basilika
Betyg 3.2 av 5.
134 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aubergine- och pastalåda med chorizo
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med chorizo och mozzarella
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvomelett med spenat
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bondomelett med spenat och chorizo
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga