Paprikafisk Birgitte
![Paprikafisk Birgitte](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64110/cf_259/paprikafisk_birgitte.jpg)
Läckert och smakrikt fiskrecept med smak av paprika, torsk, grädde och purjolök. Paprikafisk Birgitte serveras med en tomat och gräslökssallad, bröd och kokt pressad potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001
![Paprikafisk Birgitte](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64110/cf_259/paprikafisk_birgitte.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök
600 g fryst fisk (t ex torsk)
1 msk paprikapulver
2 1/2 dl mellangrädde
Till servering
tomat
gräslök
sallad
bröd
kokt pressad potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Saltet??
Margareta
2022-02-18