Paprikapaj med färskost
![Paprikapaj med färskost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13665/cf_259/paprikapaj_med_farskost.jpg)
Är du sugen på en härlig paj? Testa paprikapaj med färskost - en matig paj med fyllning av tomater, paprikor, färskost, örtkryddor, oliver och riven ost. Pajen är supergod oavsett om den serveras kall, varm eller ljummen!
![Paprikapaj med färskost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13665/cf_259/paprikapaj_med_farskost.jpg)
Ingredienser
8 portioner
Pajdeg
4 dl vetemjöl
2 dl havregryn
200 g smör eller margarin
1 dl kvarg
Fyllning
6 tomater
3 - 4 gröna paprikor
200 g färskost med vitlökssmak
1 msk örtkrydda t ex timjan, basilika
ca 15 oliver
4 dl riven ost
Gör så här
Tips
Pajen är god både varm, ljummen och kall.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Enkel och god paj, väldigt omtyckt av alla åldrar. Ett litet tips, låt grönsakerna rinna av väl annars kan den bli lite vattnig!
Gunnel
2010-07-10