Paprikapasta med korv
En snabblagad paprikapasta med korv som blir extra krämig av crème fraiche. Smaken kommer från chilisås och senap som tillsammans utgör en perfekt kombination. När den fått koka, häll i färsk persilja och paprika. Avnjut ihop med nykokt pasta. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2015
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Är inget stort fan av prinskorv så använde salsiccia istället samt dijonsenap och en skvätt sambal med ketchupen då jag inte hade chilisås hemma.
Karin
2024-06-11Ser frestande ut!
Mildred
2021-08-17Gott, snabblagat och vackert! Perfekt vardagsmiddag. Om man vill minska på fettet går det bra att byta ut 1 dl av creme fraishen mot 1 dl pastavatten.
Bo arne
2021-04-19