Paprikapasta med lammfärsbiffar
![Paprikapasta med lammfärsbiffar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17533/cf_259/paprikapasta_med_lammfarsbiffar.jpg)
Lammfärsbiffarna blir oerhört saftiga när de får ugnsbakas. Pastan som serveras till är fräsch, fyllig och het tack vare bladspenaten, tomaterna och crème fraichen smaksatt med paprika och chili.
![Paprikapasta med lammfärsbiffar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17533/cf_259/paprikapasta_med_lammfarsbiffar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Biffar
4 msk ströbröd
1 dl mjölk
1/2 dl grädde
1 lök
1 vitlöksklyfta
500 g lammfärs
1 3/4 tsk salt
1 ägg
1 krm svartpeppar
2 msk smör eller margarin
Paprikapasta
4 port pasta (t ex penne)
2 dl lätt crème fraiche paprika och chili
250 g körsbärstomater
70 g färsk spenat
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller pofiber och glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkrproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut ägg i färsen och kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3015 KJ / 721 kCal
Kommentarer