Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter

Lättlagad pesto till grillkorv och lantbröd. Blanda paprikapesto med smulad feta, fänkål och spenat. Grilla bröd i skivor, lägg den grillade korven på och toppa med pesto och rostade pinjenötter. Enkel och spännande variation på grillad korv med bröd.

Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
150 g  fetaost
1   fänkål
ca 130 g  paprikapesto
65 g  färsk bladspenat
svartpeppar
1 dl  pinjenötter
flingsalt

Till servering

grillkorv med bacon och ost
lantbröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston och korven. Rätten är fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri feta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2545 KJ / 710 kCal
Fett50.5 g
Kolhydrater37.7 g
Protein26.5 g

Testa liknande recept

Grillad korv med fransk potatissallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Kikärtsröra med citron och basilika
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Medelhavsburgare med kalkon och färskost
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsinmarinerade morötter
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cheeseburgare med brie, pestokräm och grillad sparris
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga