Parfait med After Eight
![Parfait med After Eight](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_192178/cf_259/parfait_med_after_eight.jpg)
Parfait är som glass med extra mycket grädde, här smaksatt med After Eight. Parfait betyder perfekt på franska och vi kan inte annat än hålla med - detta är den perfekta desserten när du vill lyxa till det lite extra. Dekorera gärna med after eight och myntablad innan servering.
![Parfait med After Eight](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_192178/cf_259/parfait_med_after_eight.jpg)
Ingredienser
1 l
4 stora äggulor
100 g socker
2 1/2 dl vispgrädde (40%)
2 1/2 dl mjölk (3%)
1 liten vaniljstång
1/2 msk glukos eller flytande honung (1/2 msk motsvarar ca 10 g)
12 bitar after eight (+ ev extra till garnering)
Till garnering
chokladsås
myntablad
För alla
Fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med Nestlè.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer